Nieuwe Generatie Medical EcoScrubs

Meer comfort, meer Eco, meer OK

Medical Scrubs van Sarco zijn erg populair en wijd verspreid in de Benelux vanwege hun buitengewone zachtheid en comfort.
Nu lanceert Sarco een nieuwe generatie EcoScrubs.
Onze EcoScrubs zijn speciaal ontworpen om te voldoen aan de eisen van EN13795 en worden vervaardigd uit innovatieve, duurzame en milieuvriendelijke materialen.
Ze bieden niet alleen optimale bescherming, maar ook ultiem draagcomfort.

EcoScrub

De stof die wij hiervoor speciaal ontwikkelden is geen gewoon polyesterdoek, maar een doek vervaardigd uit een Supermicro: deze is niet alleen uitzonderlijk zacht, maar absorbeert ook vocht en voert het af voor een optimaal comfort.

Supermicro
Supermicro

Sarco werkt uitsluitend met REPREVE® recycled micropolyester, waardoor we kunnen garanderen dat alleen post-consumer petflessen werden gebruikt.

Repreve is een certified brand voor gerecyclede vezels dat zich richt op het recyclen van plastic afval tot hoogwaardige, duurzame materialen voor kleding en andere textielproducten. Het merk staat bekend om zijn inzet voor milieubehoud en duurzaamheid.

Door te kiezen voor kledij gemaakt met Repreve-vezels, kunt u als consument bijdragen aan het verminderen van plastic afval en het behoud van natuurlijke hulpbronnen, terwijl u toch geniet van alle voordelen van een hoogwaardig en duurzaam product.

Repreve logo
Beschikbare kleuren (EN13795 compatible) v.l.n.r.: groen, marine, campanula
EcoScrub kleurmogelijkheden

OK-mutsen

Ontdek onze Eco OK-mutsen, de perfecte combinatie van bescherming, duurzaamheid en comfort. Deze mutsen worden gemaakt uit dezelfde stof "Ecotea" als de EcoScrubs, hebben dezelfde kwaliteiten en zijn aangenaam en licht om te dragen.

OK-muts

REUSABLE bezoekersjassen

Ontdek onze duurzame, herbruikbare bezoekersjassen: bescherming met focus op het milieu. Waarom kiezen voor reusable jassen versus disposable?

  1. Duurzaamheid: ze verminderen afval en dragen bij tot een beter milieu
  2. Kostenbesparing: een eenmalige investering die op lange termijn loont
  3. Hoge kwaliteit: gemaakt van duurzame materialen voor een langere levensduur
  4. Vermindering van infectierisico’s: het regelmatig industrieel reinigen vermindert verspreiding van ziektekiemen
  5. Professionele uitstraling: duurzame stoffen ogen professioneel en betrouwbaar
Reusable bezoekersjas

Warmtejasjes

Ontdek onze Eco-warmtejasjes, de ultieme combinatie van comfort en duurzaamheid.
Deze uiterst praktische en lichte jasjes bieden niet alleen de warmte die je nodig hebt, maar zijn ook een “warme” milieubewuste en duurzame keuze!

Warmtejasje