Nieuws

 • Sarco is CO2-neutraal

  Sarco heeft het CO2-neutraal certificaat behaald!
  Na een grondige berekening van de CO2-uitstoot van al onze processen, zijn we erin geslaagd de nodige acties op te zetten om onze ecologische voetafdruk nog te verlagen en onze CO2-uitstoot nog verder terug te dringen. Sarco heeft een langetermijnvisie die gericht is op het gebruik van duurzame grondstoffen en het implementeren van ecologische productieprocessen. Naast reële klimaatinspanningen garanderen wij ook de steun aan 2 klimaatprojecten: windenergie en de aanplanting van bossen.

  CO2 neutral
 • Sarco op tv

  Frances Lefebure en Metejoor deelden gisteren via hun persoonlijke Instagram-account een foto in de kledij die we speciaal voor Jessa ziekenhuis hebben ontworpen! Wij zijn dus alvast overtuigd dat ze extra zullen schitteren in het nieuwe VTM-programma "Een echte job", samen met Jonas Van Geel, Stefaan Degand en Nora Gharib.

  Frances
 • Sarco stond op Soins & Santé 2021

  Vorige week stonden we op de Soins & Santé beurs in Namen en we kunnen alweer terugblikken op een geslaagde editie!
  We presenteerden onze nieuwste Comfort Collection met sportieve en extra comfortabele modellen, welke zeer positief onthaald werden.
  Bedankt aan iedereen die ons een bezoekje is komen brengen!

  Stand d'exposition
 • Nieuwe collectie!

  We kunnen trots melden dat onze nieuwe catalogus online staat! Hij heet "The Comfort Collection" en bevat frisse, nieuwe modellen met een sportieve look and feel. En wat nog meer uniek is: het is een volledig interactieve catalogus geworden! Dus ga zeker eens op verkenning! Hier is de rechtstreekse link naar de catalogus.
  THE COMFORT COLLECTION
 • Modeshow ORPEA

  Om hun nieuwe Sarco-kledinglijn aan de teams voor te stellen, organiseerde ORPEA een heuse modeshow! De dans werd uitgevoerd door een professionele danscrew.
  Hieronder kan je een korte video bekijken:

  Video thumb

   

  Modeshow ORPEA
 • Nieuwe kledij Dijklander ziekenhuis

  Met gepaste trots presenteren wij u onze nieuwe kleding voor het Dijklander ziekenhuis in Hoorn. Het resultaat van een fijne samenwerking met de klant.
  https://www.youtube.com/watch?v=nmwS1r7dix8
 • Sarco staat in ZORG Magazine

  In de meest recente editie van ZORG Magazine staat een mooie reportage over onze samenwerking met AZ Sint-Maarten. En daar zijn wij natuurlijk trots op.
  Kleding AZ Sint-Maarten
 • Sarco investeert in zonnepanelen

  Sarco besliste te investeren in zonnepanelen en op deze manier bij te dragen aan één van de meest duurzame energievormen. Vandaag zijn de panelen geïnstalleerd en ze zullen instaan voor meer dan 50% van ons energieverbruik.
  Ook investeert Sarco in laadpalen om elektrische auto's op te laden.

  Zonnepanelen
 • Sarco gaat “Ecogreen”

  Op de Health & Care beurs in Gent presenteerde Sarco kledij die samengesteld is uit Tecawork™ Ecogreen weefsels van onze partner TenCate Protective Fabrics. Tecawork™ Ecogreen weefsels zijn gemaakt van 100% groene vezels en hebben niet alleen uitstekende vochtregulerende eigenschappen, maar zijn ook extreem sterk en behouden een langdurig uiterlijk.
  Referentie: www.tencatefabrics.com

  Meer info over Ecogreen
  Sarco Healthcare - Tecawork Ecogreen
 • Terugblik op de Health & Care beurs 2018

  Sarco stond ook dit jaar weer op de Health & Care beurs in Flanders Expo Gent.
  Bedankt aan iedereen die ons een bezoekje is komen brengen!
  Voor wie er niet bij was: klik op "Lees meer" voor enkele sfeerbeelden van de stand.
  Sarco op Health & Care 2018