Onze standaardcollecties

Wasbestendig, duurzaam, slijtvast, kleurvast, finishbaar en een minimale kreuk: dat zijn cruciale eigenschappen van industrieel reinigbare beroepskleding waaraan al onze collecties voldoen. Klik op een foto om naar de collectie te gaan.

Opgelet: Sommige artikels uit de concept collecties zijn niet meer standaard verkrijgbaar. Neem vrijblijvend contact op zodat we u optimaal kunnen begeleiden bij uw keuze.

THE ECOFLEX COLLECTION

Interactieve catalogus!

Onze nieuwste stretch-collectie!

THE COMFORT COLLECTION

Interactieve catalogus!

Comfortabele, lichte beroepskleding met een sportieve look and feel.

TOGETHER WE CARE

Eindeloze combinatiemogelijkheden met verschillende modellen én kleuren die perfect bij elkaar passen en samen één lijn vormen.

MEDICAL FASHION

Totaalconcept voor uw gehele instelling met een jonge en frisse uitstraling.
In deze catalogus vindt u twee uitwerkingen: azulejos en warm taupe.

COLOURED

Eén steunkleur als rode draad om de uniforme uitstraling te versterken.

STOCKCATALOGUS

Alle modellen die we standaard op stock hebben.

spacing

Eigen UNIFIT-pasvorm

In theorie kan u elke medewerker voorzien van perfect passende, gepersonaliseerde maatkleding. Maar economisch is dit niet haalbaar. Met onze eigen ontwikkelde ‘UNIFIT’-pasvorm kunnen we met een beperkt aantal maten de grote verscheidenheid van lichaamslengte en lichaamsvormen aankleden. Wij gaan met plezier de uitdaging aan om dit proefondervindelijk te testen.

Concept Collections

Hierboven kan u een overzicht vinden van onze verschillende catalogi “concept collections”. Een concept collectie is een voorbeeld van hoe we een kledinglijn kunnen samenstellen voor uw instelling. Door te spelen met kleuren en modellen die perfect bij elkaar passen krijgt de zorginstelling een collectie met een uniforme strakke branding en tegelijkertijd blijven de verschillende functiegroepen (verpleging, dokters, schoonmaak, kiné…) goed onderscheidbaar. Dit overzicht kan dan dienen als inspiratie bij uw keuze.
Al enkele decennia is Sarco succesvol met dit principe.