Sarco België

Het moderne hoofdkantoor van Sarco is het zenuwcentrum van onze onderneming. Van hieruit sturen we alle afdelingen aan: ontwerp en R&D, tot het gehele logistieke proces en de service na verkoop.

Styling & product development

De best mogelijke kleding voor professionals op de markt brengen: Dat is onze corebusiness. Ons product development team zet zich dagelijks in voor de ontwikkeling van nieuwe producten, aangepast aan de noden van de markt.

Op deze afdeling komen de schetsen van een nieuwe collectie als het ware tot leven. Het stylingteam creëert zowel onze eigen collecties als concepten specifiek op maat van de klant. En belangrijk voor beroepskleding: creativiteit en techniciteit gaan hier hand in hand!

Stylingteam & productontwikkeling

Atelier voor prototypes en pasreeksen

Eenmaal de ontwerpen de tekentafel verlaten, komt ons stalen-atelier in actie. Knippen, naaien, stikken: bij elk nieuw ontwerp is het heel belangrijk om een echt kledingstuk te kunnen tonen. Op korte termijn kunnen we een staal maken zodat u als klant een realistisch beeld krijgt van het ontwerp en de verschillende details. En dan evalueren we samen het ontwerp om tot de meest optimale kleding te komen. Klaar voor productie!

Atelier prototypes

Kwaliteitscontrole

Kwaliteit leveren staat bij Sarco hoog in het vaandel. Daarom investeren we sterk in kwaliteitscontrole. De afgewerkte kleding die onze productiesites verlaat, controleren wij hier nogmaals op kwaliteit. Zodat u voor geen verrassingen komt te staan.

Kwaliteitscontrole

Voorraad

Op onze hoofdzetel in Temse beschikken wij over een magazijn met een grote stock standaardproducten. Zo kunnen we direct leveren en u snel verder helpen.

Magazijn voorraad